Juridische Informatie

De website www.simplytoski.nl is eigendom van Simply To Ski, een naamloze vennootschap met een kapitaal van 20 000 euro, geregistreerd in de Kamer van Koophandel in Nanterre onder nummer 801 533 399 en is huisgevest op 92/98 boulevard Victor Hugo, 92110 Clichy.

N° SIREN: 801 533 399 00011

CODE NAF: 7990Z

TVA intracommunautaire: FR 85 801533399

RCP Allianz IARD N°86.351.239

Directeur van de Publicatie: Yariv Abehsera

Adres:

Iguane Solutions

41 rue Boissy d'Anglas

75008 PARIS

CNIL en gegevensbescherming

Introductie

Simply To Ski SAS, die de website simplytoski.nl publiceert, hecht het grootst belang de INFORMATIE DIE u online verschaft te beschermen. De site simplytoski.com is bekend gemaakt bij de CNIL onder de nummer 1787934 en het is in volledige nakoming met de Europese en Franse regulaties die in kracht zijn.

De Simply To Ski Privacybeleid omschrijft de persoonlijke INFORMATIE DIE we verzamelen en het gebruik dat we ervan maken. Afhankelijk van de evolutie van de site, hebben we het recht deze oorkonde te wijzigen. We adviseren u het regelmatig te consulteren. Als u echter een product op onze website heeft gekocht, zijn alleen de voorwaarden die je hebt gekend over je aankoop bindend.

Informatie verzameld door Simply To Ski

Overeenkomstig met Artikel 32 van de Wet bescherming persoonsgegevens van 6 januari 1978, zijn essentiële informatie om Simply To Ski bestellingen te verwerken en uitvoeren gemarkeerd met een asterisk. We verzamelen alleen persoonlijke gegevens die u vrijwillig aan ons geven. Om u te helpen met uw reis, laat ons toe uw bestellingen of andere producten of diensten aangeboden door Simply to Ski te verwerken, we moeten uw naam, uw voornaam, uw telefoonnummer, uw e-mailadres en mogelijk uw geboortedatum weten als u wilt profiteren van onze bedragen. Tijdens het bestellen van producten of diensten, vragen we u ook om uw credit card nummer, via beveiligde toegang op onze website. Het blijft mogelijk deze informatie te allen tijden te wijzigen door naar ons te schrijven naar Simply to Ski – Recht tot Informatie, 92-98 Boulevard Victor Hugo 92110 Clichy, of via contact@simplytoski.com

Met betrekking tot onze nieuwbrieven, kunt u zich altijd te allen tijden uitschrijven via de link onderaan elke e-mail.

Om u informatie, inhoud, offertes en diensten aan te bieden die het best aan uw verwachtingen voldoen, moeten we u beter kennen. Tot deze einde kunnen we uw navigatie op de Simply To Ski website volgen en u de optie bieden om online een vragenlijst in te vullen. Tenslotte informeren we u dat uw gesprek met onze verkopers naar geluisterd kunnen worden of kunnen worden opgenomen door gebruik te maken van een systeem vastgesteld door de Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheid, en dit met als enige doel kwaliteitsservice te garanderen. Het bewaartermijn van opnames mogen niet langer dan een maand zijn.

Waar wordt mijn persoonlijke informatie bewaard? Worden ze geopenbaard?

Simply to Ski zal uw persoonlijke informatie niet openbaar stellen aan andere bedrijven voor commerciële of advertentiedoelen. In geval dat Simply To Ski deze informatie wenst te communiceren, zal dit niet doorgaan zonder uw toestemming. Dit wordt gevraagd wanneer u zich op de website registreert.

De Simply To Ski onderaannemers en leveranciers die toegang hebben tot uw informatie in connectie met de diensten die ze ons verschaffen zijn geboden aan strenge obligatie van betrouwbaarheid en zijn niet geautoriseerd deze informatie voor andere doeleinden anders dan de diensten die ze aan Simply To Ski verschaffen, te gebruiken.

De bedrijven aan wie Simply To Ski uw persoonlijke informatie openbaar zal stellen, zouden partnerbedrijven zijn die contact met u kunnen nemen via post of e-mail, om u offertes over hun producten en diensten te verzenden. Voordat we uw informatie openbaar stellen aan deze derde partijen, zullen we hen echter vragen om uw persoonlijke informatie met een niveau van bescherming equivalent aan wat Simply To Ski u aanbiedt te waarborgen.

Simply To Ski kan ook de opslag en verwerking van uw informatie aan onderaannemers volmachtigen. In dit geval wordt uw persoonlijke informatie opgeslagen in een database geplaatst op servers van een onderaannemer van Simply To Ski gelegen in Frankrijk.

Foto credits

Photolia - OT van Val Thorens - OT van de Deux Alps