Maaltijdboxen

Maaltijdboxen bestellen naar uw resort

Bevestig

Uw maaltijdboxen worden bij uw aankomst bezorgd

Het is niet nodig om in de rij te staan in de supermarkt… Geniet van uw vakantie vanaf uw aankomst

Boxen voor de gehele familie
voor de juiste prijs

Kwaliteitsproducten, makkelijk voor te bereiden, gecaterd naar uw smaak en budget

Alles zit erin,
niets is vergeten

Ontbijt, picknick, snacks, avondeten. Alles wordt verschaft, zelfs het afwasmiddel

Al onze boxen

Eco Box

Al het essentiële nodig voor een goedkope week

55€ per week
Ontdek

Gourmet Box

Een gevarieerde box met makkelijke maaltijden om u thuis te voelen

67€ per week
Ontdek

Savoyard Box

Complete traditionele menu's met een authentiek snufje van Savoie

110€ per week
Ontdek

Halal Box

Gevarieerde menu's aangepast aan religieuze voedselvoorschriften

67€ per week
Ontdek

Maaltijdbox voor kinderen

Speciaal voor kinderen, onze Kinderboxen hebben gevarieerde en gebalanceerde producten om aan de behoeftes van uw jonge kinderen te voldoen. Er wordt van onze fruit, groente, burgers en spaghetti bolognaise heel erg genoten … Zelfs aan tafel zal hun vakantie onvergetelijk zijn.

Kinderbox

Complete menu's voor kinderen om van te genieten

49€ per week
Ontdek

Halal Kinderbox

Menu's voor kinderen aangepast aan religieuze voedselvoorschriften

49€ per week
Ontdek

Hoe werkt het?

Selecteer uw resort

Noordelijke of Zuidelijke Alpen, wij bezorgen uw boxen naar meer dan 80 resorts

Kies hoeveel personen

Onze exclusieve zoekmachine selecteert automatisch de opties volgens de leeftijd en aantal deelnemers

Kies uw maaltijdbox

Eco, Klassiek, Savoyard of Halal - u kiest volgens uw wensen en behoeftes

Boek online

Betaal online en u ontvangt onmiddelijk een bevestiging

Bezorging bij aankomst in het resort

Uw box voor de week zal direct naar uw accommodatie worden bezorgd op de dag van uw aankomst

Met ons systeem om maaltijden te bestellen kan je het meest van de pistes maken!

Een toegevoegde luxe voor uw skivakantie … de ontsnapping van de dagelijkse bezoek aan de supermarkt! U hoeft niet langer een parkeerplaats te vinden voor uw winkel en u hoeft niet langer rond te zwerven in de supermarktgangen en wachten bij de kassa! Maar wat maakt deze nieuwe dienst zo aantrekkelijk? Een spiksplinternieuwe dienst, opgezet om uw komst en verblijf te simplificeren! Eenmaal geparkeerd, en uw koffers uitgepakt, kunt u of uw toebehoren direct naar uw accommodatie brengen, of een leuke wandeling maken in het resort en uw skiuitrusting ophalen. En ja, u hoeft niet de woorden “ga boodschappen doen” te horen! Door simpelweg te kiezen om uw maaltijden te bestellen, hoeft u geen boodschappen meer te doen. U kunt voor deze optie online kiezen, in enkele klikken kiest u uw voorkeur maaltijdbox en zullen we uw gekozen box voor de week naar u bezorgen.

Een gepland budget voor uw skivakantie

U kunt het idee van maaltijden bestellen erg geschikt vinden, maar u bent al bezig te rekenen: vermenigvuldigingen en optellingen. U visualiseert uw vakantiebudget op het punt te vliegen! U zult dan aangenaam verrast worden over deze nieuwe dienst … het heeft vele voordelen, u zult meer controle over uw totale budget hebben. Omdat u kiest, zult u niet eindigen met verrassingen en extra’s. U beslist wat u betaalt. U baat van de verse kwaliteit en voornamelijk seizoen producten van uw verblijfsregio, dus kunt u genieten van gebalanceerde maaltijden voor onverslaanbare prijzen. Er is eerlijk gezegd geen betere optie! In de kleine supermarkten van het resort, kan het kiezen van vergelijkbare producten om dezelfde soort maaltijden te maken optellen tot een buitensporig bedrag.

Gebalanceerde en gevarieerde maaltijden gedurende uw vakantie

Nu u gerustgesteld bent over het budgetgedeelte, zijn hier de details van de boxen om uw smaakpapillen te verleiden! Alle boxen bevatten ontbijt, lunch, snacks en avondmaaltijden. Kruiden zijn ook toegevoegd waaronder zout, peper, ketchup, mayonaise, mosterd en suiker en er zijn ook schoonmaakspullen met afwasmiddel, vuilniszakken, vaatwastabletten en papieren doeken. De “gourmet” box bevat voor het ontbijt: warme drankjes, sap, toast met boter en jam. Voor de lunch en picknicks is er: charcuterie, chips, fruit … En voor het diner: een voorgerecht en een hete maaltijd met vlees of vis en groeten. De “gastronomische” boxen bevatten een ontbijt met warme drankjes en ambachtelijke producten van de regio. De lunch bestaat uit gemixte salades, een selectie Savoyard kazen en charcuterie … Het diner zal een kans zijn voorbereide maaltijden te proeven. Er zijn menu’s voor iedereen, kinderen hebben ook hun eigen boxen voorzichtig aangepast aan hun smaak en speciaal voor hun wens aan ontbijtgranen, pasta en zuivelproducten … Er zijn ook Halalboxen.

Bezorging van uw boodschappen in de beste skiresorts en skigebieden!

Maar het echte geweldige is de bezorging van uw maaltijden direct naar uw accommodatie. Beter dan boodschappen doen in de supermarkt van het resort, kunt u kiezen voor de online supermarktervaring waar de bezorgingskosten inbegrepen zijn! Als u in Les Arcs, Saint-Martin de Belleville, Les Menuires, La Plagne of Serre Chevalier bent, zult u waarderen dat uw online boodschappen bezorgd worden. U moet alleen uw eten wegzetten en u kunt dan snel gaan skiën! Van de Noordelijke Alpen tot de Zuidelijke Alpen, in het hart van de grote domeinen zoals Paradiski of de Drie Valleien, u zult een verblijf hebben waar de belangrijkste factor het genieten van uw vakantie in de sneeuw is!