Skiverhuur Megève
445 Km pistes
  • 43
  • 63
  • 83
  • 33
Welkom bij Megève
Skiverhuur Megève

Megève resort

Sinds de 1920's was Megève populair bij de rijken en beroemdheden als skibestemming. Hoewel het vandaag mogelijk is een betaalbare vakantie in Megève te hebben, blijft dit Franse resort naast de Zwitserse-Italiaanse grenzen een overvloedig resort. Een van haar hoofdattracties is dat tot op vandaag het resort haar ouderwetse stijl en charme behoudt.

Bekijk de rest van uw zoekresultaten

Skiverhuur Megève

Skigebied

Het skigebied is ideaal voor zowel skiërs als snowboarders en past bij alle niveaus. Er zijn vele verschillende gebieden te ontdekken zoals het Portes du Mont Blanc gebied met meer dan 100 km pistes en de Evasion Mont Blanc met meer dan 400 km pistes. Freeriders worden ook aangetrokken aan dit gebied met keuze naast Chamonix en toegang tot een halfpip en air-bag sprong voor plezier en veiligheid. Deze opties zijn meer gericht aan beginners en gevorderden, dus het is een perfecte omgeving om vat te krijgen op de basics. In het geheel zijn de lokale pistes rustiger en kunnen een opluchting zijn voor degene die menigtes en rijen voor de lift wil vermijden. Niet te vergeten zijn de ongelogelijke uitzichten op Mont Blanc die op de pistes bewonderd kunnen worden.

Skiverhuur Megève

Het resort in detail

Het charmante middeleeuwse centrum is autovrij met haar geplaveide straten, door paarden getrokken sleeën en oude kerk. Megève heeft zeker een toon van een andere tijdperk die ideaal is voor een leuke middagwandeling en snuffelen in de vele winkels, vooral voor degene met een dure smaak. Er zijn ook vele activiteiten beschikbaar zoals schaatsen, zwemmen, tennis en bowlen. De jaarlijkse Megève International Jazz Festival is ook erg populair en trekt jazz fans van over de hele wereld aan.