Skiverhuur Les Gets
650 Km pistes
  • 31
  • 122
  • 100
  • 32
Welkom bij Les Gets
Skiverhuur Les Gets

Het resort Les Gets

In het midden van rustige en beschermde natuur, biedt Les Gets, het smalle Franse traditionele dorpje, een geweldige mix van natuur, skiën en ontspanning. Niet ver van de Franse-Zwitserse grens, is dit bescheiden mooie bergdorpje een ideale plek om te ontspannen.

Bekijk de rest van uw zoekresultaten

Skiverhuur Les Gets

Skigebied

De locatie van het resort laat u echt naar hartenlust skiën met 110 km pistes alleen al in het lokale skigebied en met makkelijke toegang tot het bekende skigebied van Portes Du Soleil met 650 km pistes. Het lokale skigebied bestaat uit vier grote delen: Mont-Chéry, Chavannes, Nyon, Le Pleney. De Chavannes is de populaire kant die direct leidt naar het Portes du Soleil skigebied. Mont Chéry, die bereikt kan worden met gondola, bezit mooie landschappen met haar rustige banen door bomen en spectaculaire panoramische uitzichten op Mont Blanc.

Skiverhuur Les Gets

Het resort in detail

Verschillend van de doeleisende resorts, heeft Les Gets een speciale karakter met een klein dorpsgevoel. De vele wijnwinkels en vele voedselopties verzekeren het dorpje van haar kenmerkende Franse flair. Een perfecte sfeer voor een familievakantie of een vredige pauze omgeven door mooi natuur; Les Gets zal u niet teleurstellen.