Skiverhuur Val Cenis Lanslebourg
125 Km pistes
  • 12
  • 19
  • 20
  • 6
Welkom bij Val Cenis Lanslebourg
Skiverhuur Val Cenis Lanslebourg

Val Cenis Lanslebourg resort

Val Cenis Lanslebourg is een van de vijf dorpjes van Val Cenis. In het hart van de Vanoise, heeft dit resort haar rijke historische erfgoed behouden terwijl het skiërs een kwaliteit skigebied aanbieden in onbedorven natuur.

Bekijk de rest van uw zoekresultaten

Boek uw skipas voor Val Cenis Lanslebourg

Bevestig
Skiverhuur Val Cenis Lanslebourg

Skigebied

In het hart van onbedorven natuur, welkomt het skiresort Val Cenis u om de 125 km pistes tussen 1300 en 2800 m boven zeeniveau te ontdekken. Met 57 banen, kunt u de vrijheid van skiën tussen sparren met een adembenemende uitzicht op de Vanoise voelen.

Beginners zullen de rustige pistes die de helft van het gebied opmaken, waarderen, terwijl de meer ervaren skiër van de technischere pistes op de top van het skigebied kunnen genieten. Met meer dan 200 sneeuwkanonnen, garandeert Val Cenis skiën voor een groot deel van het seizoen.

Skiverhuur Val Cenis Lanslebourg

Het resort in detail

Het welkom en de gastvrijheid zitten in het DNA van Val Cenis en u zult de warmte en zoetigheid van het leven waarderen in dit resort dat haar charme heeft behouden om aan alle bezoekers een exceptionele herinnering te geven. De winkels, de vele restaurants en de kerken vol geschiedenis bieden een variëteit aan activiteiten. Trektochten met sneeuwschoenen, hondenslee of ontspannen in het wellness centrum van het resort, er is van alles om u een overgetelijk verblijf aan te bieden.

Kinderen staan ook centraal in Val Cenis. Uw kleintjes zullen vooral de ESF Piou Piou Club leuk vinden die hun helpt de genotten van het skiën te leren in een veilig gebied. Er zijn ook andere activiteiten die gewijd zijn aan kinderen.