Skiverhuur Courchevel 1550
600 Km pistes
  • 50
  • 133
  • 109
  • 32
Welkom bij Courchevel 1550
Skiverhuur Courchevel 1550

Courchevel, perfect voor families

Ver van de bling bling van haar grotere zus 1850, is Courchevel 1550 een aangenaam familievriendelijk resort. Met direct toegang tot het Drie Valleien skigebied, biedt het een exceptionele kwaliteit skiën aan, terwijl het de authenticiteit en charme van de Savoy dorpjes in stand houdt. Bekijk de rest van uw zoekresultaten

Skiverhuur Courchevel 1550

Skiregio Courchevel

Met 150 km pistes verspreid met mooie sparren, is het skigebied van Courchevel het spectaculairst gebied van de Drie Valleien. Onaangeroerd natuur, zuivere breedtes met verse sneeuw kunnen genoten worden door zowel kinderen als volwassenen. Als u nou wat ontspannen skitijd wil of als u uw prestaties wil verbeteren, de Courchevel regio zal al uw verwachtingen overtreffen.

Skikracht van de Drie Valleien

Het skigebied van Courchevel is deel van het Drie Valleien gebied. Met meer dan 600 km hellingen en verbonden door vele skiliften, is dit skigebied werelds grootste van haar soort.

Er zijn groene hellingen voor beginners, terwijl experts en sensatiezoekers de zwarte pisten en snowparken kunnen proberen. Zowel skiërs als snowboarders zullen hun keuze voor Courchevel niet betreuren.

Skiverhuur Courchevel 1550

Het resort in detail

Courchevel 1550 is gelegen in de Rhône-Alpes regio, in het Savoie department. Dit internationaal erkend kan niet worden vergeleken met Courchevel 1850. Inderdaad, ver van de bergkristallen en pailletten, eert Courchevel 1550 de familie- en de oprechte vakantie.

Met een nadruk op familievakanties, heeft het resort een reeks infrastructuur aangepast aan kinderen, met skilessen die het hele jaar door plaatsvinden en de sneeuwtuin die "professionals in spe" vanaf 3 jaar verwelkomen en aanmoedigen.