Skiverhuur Courchevel La Tania
600 Km pistes
  • 50
  • 133
  • 109
  • 32
Welkom bij Courchevel La Tania
Skiverhuur Courchevel La Tania

Charme en chalets

Verborgen in de bergen is La Tania, het kleinste van de Courchevel dorpjes, maar toch is het niet nodig voor dit klein juweel haar grotere zussen te benijden. Vertrouwd en authentiek Savoyard, is La Tania een exceptionele bestemming voor degene die wintersporten, mooie chalets en adembenemende panoramas prefereren.

Bekijk de rest van uw zoekresultaten

Boek uw skiuitrusting voor Courchevel La Tania

Bevestig
Onze partnerwinkels in Courchevel La Tania
Onze partnerwinkels
Skiverhuur Courchevel La Tania
Les Folyères 4.4285
Skiverhuur Courchevel La Tania

Het hart van geluk

La Tania is centraal gelegen in het skigebied van de Courchevel vallei, met 150 km exceptionele, diverse banen, culminerend in meer dan 100 pistes. Zowel beginners als ervaren skiërs kunnen, omgeven door prachtige landschappen, hun behoefte aan snelheid bevredigen. Er zijn 21 pistes voor beginners om hun nieuwe bewegingen uit te proberen en er zijn 10 zwarte banen voor de ervarende en adrenaline junkies.

De 38 sneeuwkannonen garanderen u sneeuwcondities van kwaliteit, zelfs als de lucht geen sneeuw produceert.

Dromen van 600 km wachten op u

La Tania is in het grootste skigebied ter wereld gelegen, met 600 km hellingen wachtend ontdekt te worden.

Van 1250 tot 3250 meter boven zeeniveau, bieden de Drie Valleien skiërs een massa aan hellingen aangepast aan elk niveau. Beginners, gevorderden en experts kunnen gebruik maken van de zuivere witte velden en de snelle vele liften - zelfs gedurende de schoolvakanties is er maar erg weinig wachttijd.

Skiverhuur Courchevel La Tania

Het resort in detail

In 1990 opende La Tania haar duren. Tussen de resorts die recent zijn opgericht, onderscheidt Courchevel La Tania zich als een van de charmantste dorpjes in het gehele Drie Valleien gebied.

Een betoverend resort, La Tania vertrouwt op authenticiteit en gezelligheid om een exceptionele verblijf met vrienden en familie te garanderen.

Volledig voetgangervriendelijk, La Tania heeft de typische karakter van de landschappen van Savoy gehandhaafd. Het dorpje ligt in een bewaard ecosysteem en heeft sterke ecologische waarden door het milieu in de kern van haar ontwikkeling te respecteren.

Vooral passend voor families, gedurend het seizoen heeft La Tania een brede selectie activiteiten voor kinderen waaronder meertalige skischolen, georganiseerd amusement en après-ski shows. Kinderen zullen zonder twijfel exceptionele langdurige herinneringen van hun vakantie in La Tania hebben.