Skiverhuur Bourg Saint Maurice
425 Km pistes
  • 11
  • 121
  • 67
  • 35
Welkom bij Bourg Saint Maurice
Skiverhuur Bourg Saint Maurice

Ontdek het skiresort van Bourg Saint Maurice

Het skiresort van Bourg Saint Maurice is gelegen in het Savoie departement in de Rhône-Alpes regio. Niet alleen gelegen in een bekend skigebied dat zeer geprezen is door skiërs, het familie georienteerd resort biedt vele extra vakantieactiviteiten aan. Bezoekers kunnen ook genieten van de bioscoop, het binnenzwembad en de vele bars en restaurants.

Bekijk de rest van uw zoekresultaten

Boek uw skiuitrusting voor Bourg Saint Maurice

Bevestig
Onze partnerwinkels in Bourg Saint Maurice
Onze partnerwinkels
Skiverhuur Bourg Saint Maurice
Noge Sport 477.95
Skiverhuur Bourg Saint Maurice
PSL 477.95
Skiverhuur Bourg Saint Maurice
Précision Ski 4.805
Skiverhuur Bourg Saint Maurice

Paradiski: Het skigebied van Bourg Saint Maurice

Bourg Saint Maurice is deel van het bekende Paradiski skigebied dat verschillende skiresorts in de regio verbindt: Les Arcs, La Plagne en Bourg Saint Maurice. Dit skigebied biedt niet minder dan 425 km skipistes, bestaande uit 11 groene pistes, 121 blauwe pistes, 67 rode pistes en 35 zwarte pistes. cross-country skienthousiasten worden niet achtergelaten met 158 km cross-country skibanen. Snowboarders kunnen profiteren van de vijf snowparken van de regio. Het Paradiskigebied is uiterst goed bereikbaar met toegang tot 52 skiliften, 64 stoelliften, 13 kabelbanen, 2 gondolaliften en 4 funitels.

Skiverhuur Bourg Saint Maurice

Bourg Saint Maurice

De beste tijd om te skiën in Bourg Saint Maurice is het winterseizoen (van november tot maart/april) wanneer er normaliter een overvloed van sneeuw is. Het is ideaal te bezoeken buiten de schoolvakanties als u een vrediger en kalmer vakantie wil. Tijdens de winter- en kerstvakanties neigt er meer toeristen aanwezig te zijn op de skipistes.

Wat te doen na het skiën in Bourg Saint Maurice?

Na een energieke dag op de pistes, is er geen beter gevoel te ontspannen en van de vrijetijdsactiviteiten te genieten die het resort aanbiedt. U kunt genieten van een goede film in de bioscoop, of gaan zwemmen in een binnenzwembad. Als u liever actie heeft in plaats van ontspanning, waarom geen skitour? Er zijn ook quad en paragliding clubs in het resort. In de avond kunt u een van de vele kwaliteitsrestaurants proberen die typische regionale keuken zoals raclette of tartiflette serveren.