Skiverhuur Vars
185 Km pistes
  • 21
  • 45
  • 40
  • 10
Welkom bij Vars
Skiverhuur Vars

Het Vars resort

Vars is de kleine zus van Risoul die de voordelen heeft van een dorpsresort en een exceptioneel skigebied. Aan de voet van de Ecrin bergketen, de Ubaye Vallei en Queyras, verleidt dit resort in de Zuidelijke Alpen families die authenticiteit en vriendelijkheid willen.

Bekijk de rest van uw zoekresultaten

Boek uw skipas voor Vars

Bevestig
Skiverhuur Vars

Het gebied van Forêt Blanche

In het hart van een sparrenbos en in een grote witte cirkel, vindt u de 185 km pistes van het Forêt Blanche gebied. Boven aan de top van Chabrières, bevindt u zich op een hoogte van 2750 m en kunt u naar Risoul gaan voor nog meer afdalingen.

In Vars is er wat voor iedereen... Beginners genieten van de pistes aan de voet van Mayt en de ervaren skiër kan naar de rode en zwarte pistes van Peynier. Sensatiezoekers kunnen genieten van de imposante toppen van het snowpark die bekend is onder de beste freestylers ter wereld.

Skiverhuur Vars

Het resort in detail

Vars profiteert van haar locatie in het hart van de Hautes Alpes. Op 1850 m hoogte, biedt het resort een skigebied aan van kwaliteit, sneeuw is gegarandeerd vanwege de sneeuwkanonnen en er is een zoetigheid voor het leven met veel ontspanning. U kunt met familie of vrienden de charmes van een vriendelijk en authentiek dorp ontdekken.

Hier vindt u geen gigantische gebouwen, maar chalets van hout en steen volgens de Savoyard traditie.

Wanneer de pistes sluiten, biedt Vars vele activiteiten aan voor jong en oud. Bijvoorbeeld: tochten op sneeuwschoenen, schaatsen, spa, sneeuwscooter en hondenslee's.

Vars biedt ook vele restaurants aan voor alle smaken... tradtioneel fondue of tartiflette, pizzeria of pannekoekenhuis, u kunt genieten van redelijke prijzen in een vriendelijk en ontspannen sfeer.