Skiverhuur Les Orres 1600
100 Km pistes
  • 7
  • 6
  • 20
  • 4
Welkom bij Les Orres 1600
Skiverhuur Les Orres 1600

Het resort Les Orres 1600

Gelegen in Hautes-Alpes, verwelkomt het skiresort Les Orres 1600 u in een hemels gebied. Les Orres kijkt uit op het Ecrins Park en het meer van Serre Ponçon, een typisch dorp met gevarieerde drukte. Les Orres 1600 steelt de harten van zowel de kleintjes als de grote.

Bekijk de rest van uw zoekresultaten

Boek uw skipas voor Les Orres 1600

Bevestig
Skiverhuur Les Orres 1600

Het skigebied

Met 100 km aan pistes, biedt het skigebied Les Orres 1600, in een behouden natuurgebied, een exceptionele skilocatie aan. Zowel beginners als gevorderden kunnen profiteren van 37 pistes en genieten van de panorama's tussen lariksbossen en geweldige valleien.

Les Orres heeft 19 liften die u snel naar de top van 2700 m kunnen brengen. U pauzeert daar op het terras van een restaurant op een hoogte met uizicht op Parpaillon.

Skiverhuur Les Orres 1600

Het station in detail

Het skigebied van Les Orres ligt zeer zuidelijk en heeft hier de vele zonuren aan te danken. Gelukkig gaat dit niet ten koste van de sneeuwkwaliteit. De sneeuw is hier zelfs bijzonder poederig en droog wat het uitstekend maakt voor off-piste skiën. Les Orres is een modern skiresort met ruim 80 kilometer aan pistes, het grootste gedeelte hiervan is rood.

Les Orres profileert zich als familiebestemming maar het skigebied wordt ook veel bezocht door freeriders en snowboarders. Er is een uitdagend snowpark en er zijn voldoende stroken waar buiten de piste geboard kan worden.