Skiverhuur La Clusaz
130 Km pistes
  • 23
  • 30
  • 24
  • 7
Welkom bij La Clusaz
Skiverhuur La Clusaz

La Clusaz resort

Als u op zoek bent naar een rustigere resort weg van de drukke alpine resorts, is La Clusaz een goede keuze. La Clusaz is erin geslaagd zich vast te houden aan haar charme als klein dorpje en haar typische Franse karakteristieken. In het lokale skigebied zijn er vijf berghellingen en 125 km piste. Er zijn genoeg mogelijkheden om van het diverse landschap te genieten, van haar wijde open gebieden tot haar boom gevoerde pistes.

Bekijk de rest van uw zoekresultaten

Skiverhuur La Clusaz

Skigebied La Clusaz

La Clusaz's skigebied spreidt zich over vijf bergen en bezit meer dan 125 km piste, 84 hellingen en een indrukwekkende 1500 m daling. De hellingen zijn goed verbonden met efficiente moderne skiliften. Het is geschikt voor skiërs van alle niveaus. Degene die nog nooit hebben geskied kunnen profiteren van de makkelijkere hellingen (58% van alle pistes worden gezien als beginner niveau). Gevorderde en expert skiërs kunnen ook genieten van de 132 km uitdagendere skihellingen en off-piste mogelijkheden. Daarnaast trekt dit resort degene aan die deel maken van de freeriding scene.

Skiverhuur La Clusaz

Het mooie, rustieke dorpje van La Clusaz heeft haar traditionele berggevoel en Franse smaak behouden met haar authentieke kenmerken waaronder het dorpsplein en Savoyard kerk. In feite is er elke maandag in La Place de l'Eglise een typische markt met lokale producten. De levendige straten die het plein omgeven zijn vol smaakvolle hotels, bars en winkels. Om te eten en drinken heeft u nogal een selectie, restaurants en bars vullen vaak snel op in het weekend die een warme feestelijke sfeer creërt.