Skiverhuur Chatel
650 Km pistes
  • 31
  • 122
  • 100
  • 32
Welkom bij Chatel
Skiverhuur Chatel

Châtel resort

Gelegen dicht bij de Zwitserse grens en binnen bereik van het enorme Portes du Soleil circuit, is Châtels skigebied onderverdeeld in twee afzonderlijke hellingsectors, een is verbonden aan Avoriaz en de andere is verbonden aan twee Zwitserse resorts Morgins en Torgon. Onbeschadigd en vooral Frans voort geduurd, heeft Châtel een speciale gevoel, grotendeels door zijn authenticiteit. Het is werkelijk een authentiek dorp omdat het nog steeds leven heeft buiten het toerisme met ongeveer 30 werkende boerderijen.

Bekijk de rest van uw zoekresultaten

Skiverhuur Chatel

Skigebied

Châtel is een geweldige basis voor ski-avonturen met 61 liften en 83 km piste met een ongeloofelijke 1000 m daling. Châtel is niet alleen geweldig voor beginner skiërs en snowboarders maar ook experts en gevorderde skiërs zullen van zijn uitdagende terrein genieten. Met zijn nabijheid tot Portes du Soleil zijn er eindeloze mogelijkheden de wijde hellingen van het bekende skigebied met meer dan 130 km gemarkeerde hellingen te beleven.

Skiverhuur Chatel

Het resort in detail

Châtel is gelegen in de Chablais provincie dichtbij de Franse-Zwitserse grens. Als u op zoek bent voor een vakantie rijk aan wintersport en adrenalinestoten, biedt het resort van Châtel een skigebied aan van 1100 tot 2200 meter boven zeeniveau. Naast de gevarieerde wintersportactiviteiten, biedt het resort u ook de mogelijkheid aan zijn originele erfgoed van architectuur te bewonderen. Zijn gezellige dorpsgevoel wordt geholpen door zijn chalet-architectuur die een traditie- en comforttrend volgt en het heeft geholpen de reputatie van het dorp te smeden.

Voor de jongste leden van de familie, biedt het resort amusement, kinderopvang en sleebanen die hun een goede tijd bezorgen in complete veiligheid.

Nadat u plezier heeft gehad op de hellingen en skiliften, biedt Châtel een wijde selectie activiteiten, amusement en leuke infrastructuur om u te laten genieten van de culturele en ecologische rijkdommen van het dorp.

Voor degene die genieten van een feestje, worden vele events gepland voor het eind van het jaar vieringen. Als historische monumenten en cultureel erfgoed u meer lokken, kunt u deelnemen in begeleidde tours aangeboden door het resort.