Skiverhuur Valfrejus
125 Km pistes
  • 12
  • 19
  • 20
  • 6
Welkom bij Valfrejus
Skiverhuur Valfrejus

Valfréjus skiresort

Valfréjus is een Savoyard wintersport resort gelegen in Modane en maar 4 uur van Parijs. Het profiteert van de authentieke Thabor-bergketen en biedt een gemeenschappelijke skipas (l'Eski-Mo) aan met haar 4 buurresorts (Aussois, La Norma, Val Cenis Vanoise en Bonneval-sur-Arc) voor een excellente skiervaring met veel variatie.

Bekijk de rest van uw zoekresultaten

Boek uw skipas voor Valfrejus

Bevestig
Skiverhuur Valfrejus

Het skigebied van Valfréjus

Het skigebied strekt zich uit op 70 km met 23 pistes (4 zwarte, 5 rode, 11 blauwe en 3 groene) met een hoogteverschil van 1200 m en 8 liften, waaronder 1 gondellift, 4 stoelliften en 3 sleepliften.

Valfréjus is een gevarieerd skigebied voor skiërs van alle niveaus; sneeuwzeker door de aanwezigheid van 76 sneeuwkanonnen.

De kinderen worden niet vergeten in Valfréjus: er is de Piou Piou Club van het ESF, waar kinderen al spelenderwijs de eerste beginselen van het skiën kunnen leren.

Skiverhuur Valfrejus

Het resort in detail

Naast het skiën, bieden de skischolen en andere organisaties ook andere activiteiten aan zoals wandeltochten op sneeuwschoenen, of excursies op zoek naar de fauna van het Nationaal Natuurpark La Vanoise.

Cultureel zijn er ook voldoende mogelijkheden in de streek Terra Modana, zoals het bezoeken van de diverse musea en historische gebouwen.

Voeg hier nog gastronomische en feestelijke avonden aan toe en uw vakantieweek is ruimschoots gevuld!