Skiverhuur Les Arcs 1800
425 Km pistes
  • 11
  • 121
  • 67
  • 35
Welkom bij Les Arcs 1800
Skiverhuur Les Arcs 1800

Les Arcs 1800 resort

Direct verbonden met La Plagne, Arc 1800 combineert een exceptionele skigebied met een bruisend nachtleven. Het trendy resort van Les Arcs heeft zonder auto's, waardevolle eigenschappen die het een van de meest gewilde bestemmingen maakt in de Alpen.

Bekijk de rest van uw zoekresultaten

Skiverhuur Les Arcs 1800

Skigebied Les Arcs

Les Arcs 1800 skigebied is een van de fijnste in de Paradiski regio.

In het hart van het authentieke Tarentaise bos zult u van overvloedig sneeuw genieten dankzij de locatie en de vele sneeuwkanonnen verspreid door het gebied.

Met haar 210 km aan pistes, trekt het domein van La Plagne zowel beginners als gevorderde skiërs aan met een grenzeloze speelplaats reikend van 1200 m en 3226 m boven zeeniveau.

Paradiski ... 425 km van geluk

Door het verbinden van het skigebied van Les Arcs met dat van La Plagne, biedt de Tarentaise diverse en exceptionele pistes aan met ononderbroken afdalingen.

Van de Bellecote gletsjer tot de Roche de Mio, van Montalbert tot l'Arpette, kunnen zowel skiërs als snowboarders hun dorst voor wijde open plekken en puur natuur lessen.

Skiverhuur Les Arcs 1800

Het resort in detail

Les Arcs 1800 vangt de beste elementen van de bergen op, met skipistes van het Les Arcs gebied en dankzij haar nabijheid tot La Plagne, is Les Arcs 1800 samengesteld uit vier volledig autovrije dorpen omgeven door mooi natuur. In Les Arcs 1800 wordt u verwend aan keuze voor uitzichten op Mont Blanc, de wijde open uitgestrektheid en behouden magische bosland.

De kinderen zullen ook een geweldige tijd en ervaring hier hebben. De Piou Piou club welkomt kinderen vanaf drie jaar oud. Ze kunnen het genot van skiën door leuke spelletjes ontdekken in een veilige gecontroleerde plaats en ze zo laten met onvergetelijke herinneringen.

Wanneer de zon ondergaat, komt Les Arcs 1800 tot leven! Met meer dan 20 bars en een nachtclub, zult u zien dat de avond erg levendig is in de bergen.