Skilessen

Skilessen

Boek simpelweg uw skilessen

Bevestig

Groepslessen
voor iedereen

Van 3 tot 77 jaar oud, enthousiaste beginner of bijna een kampioen, onze skilessen zijn aangepast aan iedereen

Alleen de beste
ski-instructeurs

Het ESF is onze partner in skilessen.
Van wie beter les te krijgen dan de N°1 skischool?

Goedkope pakketten
maken het leven simpel

Skipas, skilessen en uitrustingsverhuur, boek individueel of een pakketdeal met alles dat u nodig heeft

Skilessen voor kinderen

Piou-Piou club

Toegewijd aan jonge kinderen voor hun eerste stappen en vallen op sneeuw

Van 3 tot 5 jaar oud

De Piou-Piou Club is de ideale plek voor uw jongste kinderen. De Sneeuwtuin, een speciaal ontworpen en versierd gebied voor de kleintjes, kunnen hier hun eerste hellingen uitproberen en skibasis in kleine groepen leren. Met gepassioneerde en ervaren instructeurs, garandeert de Piou Piou Club dat uw kinderen onvergetelijke momenten in de sneeuw zullen hebben!

Beerclub

Geniet als een beginner

Van 5 tot 6 jaar oud

Ik heb nooit geskied en ik ben ouder dan 5 jaar. Of ik heb al een of meer weken skiles gekregen in de Piou-Piou Club. Ik zou graag willen leren hoe ik skiuitrusting herken, hoe ik zelf ski’s aan en uitdoe en hoe ik mijn eerste liften neem. Ik wil mijn snelheid controleren, parallel skiën en de ploeg overmeesteren, allemaal in een speciaal ontworpen gebied waar ik plezier kan hebben tijdens het beginnen te skiën (beginner tracks).

Sneeuwvlok Club

Ontdek het genot van de eerste afdalingen

Van 5 tot 11 jaar oud

Ik heb nooit geskied of ik heb al de Beerclub voltooid. Ik wil leren hoe ik snelheid controleer, rem, stop, bochten in ploegen maak, balans ontwikkel op glad terrein en makkelijke pistes (groene pistes) maar ook te beginnen met glijden. Ik wil genieten van het sneller afdalen van pistes.

1 ste ster

Ik start lessen voor oudere kinderen

Van 6 tot 12 jaar oud

Ik heb al de Sneeuwvlok Club voltooid. Ik kan de ploeg en de skilift alleen gebruiken. Ik wil leren hoe ik meer balans kan hebben op makkelijke tot gemiddelde pistes (blauwe trekken), beter worden in glijden en mijn bochten overmeesteren door te leren hoe ik rekening moet houden met andere skiërs, type sneeuw en terrein.

2de Ster

Ik kan overal op makkelijke banen skiën

Van 6 tot 11 jaar oud

Ik heb al mijn 1e ster. Ik kan skiën op makkelijke pistes. Ik wil leren hoe ik hobbels en dieptes kan oversteken terwijl ik balans hou, bochten op gemiddelde pistes overmeesteren en zijdelings glijden.

3 de ster

Ik kan snel bergafwaarts gaan

Van 6 tot 11 jaar oud

Ik heb mijn 2e ster voltooid. Ik wil vertrouwen winnen en leren hoe ik parallelski bochten maak door mij aan andere skiërs aan te passen, de typologie van sneeuw en terrein weten, op korte en gemiddelde banen. Ik wil skiën op gevarieerd terrein op rode banen en mijn balans tijdens opeenvolgende bochten perfectioneren.

Skilessen voor volwassenen

Lessen voor beginners

Ontdek de wereld van skiën

Vanaf 12 jaar en ouder

Ik heb nooit geskied. Ik wil mezelf eigen maken met de uitrusting, leren balanceren op mijn ski’s, bochten maken in ploeg, mijn snelheid controleren en de liften nemen.

Een exclusief Simply To Ski pakket

Skipas
ESF
Skiuitrusting

Een speciaal pakket voor een simpele prijs

Boek uw skilessen en skiuitrusting tegelijkertijd en bespaar tot 40% op prijzen in het resort